Neue Fotoausstellung im Kulturhistorischen Museum des Rivnensker Gebietes.
НОВА ФОТОВИСТАВКА В РІВНЕНСЬКОМУ КРАЄЗНАВЧОМУ МУЗЕЇ

Am 29.Juni wurde im Kulturhistorischen Museum des Rivnensker Gebietes die Fotoausstellung „Земляки“ (Landleute) von Witalij Filimonov eröffnet. Auf 50 Farb- und Schwarz-Weiß-Fotos sind Menschen in ihrer Lebensumgebung zu sehen. Besonders erfolgreich sind Porträts von Kindern - mit ihrer Unmittelbarkeit und Aufrichtigkeit.

Witalij Filimonov ist ein bekannter Fotograf aus Rivne, der schon an vielen Ausstellungen in der Ukraine und in anderen europäischen Ländern teilgenommen und zahlreiche Auszeichnungen erhalten hat.

(Auf dem Foto: Museumsdirektor O. Bulyga und Fotograf Witalij Filimonov)

Fotoausstellung „Земляки“ (Landleute) von Witalij Filimonov Fotoausstellung „Земляки“ (Landleute) von Witalij Filimonov

НОВА ФОТОВИСТАВКА В РІВНЕНСЬКОМУ КРАЄЗНАВЧОМУ МУЗЕЇ

29 червня 2017 року в Рівненському обласному краєзнавчому музеї відкрилася фотовиставка Віталія Філімонова «Земляки».

Віталій Філімонов - фотомитець, член фотоклубу "Простір фото". Вперше взяв фотоаппарат до рук у 10 років і з тих пір з ним не розлучається. Працює в різних жанрах, але з найбільшим задоволенням - в жанрі пейзажу. Любить Україну та місто в якому живе (Рівне), музику для душі, а також подорожі, в яких відкриває для себе щось нове. Ім’я автора вже добре відоме в колах фотохудожників і серед любителів фотомистецтва. Він брав участь у фотопленерах; ним організовані персональні фотовиставки в Україні:

в Рівному - «У радіусі 5 миль», «Бажання творити прекрасне», «Це моя і твоя Україна»;

в Одесі, Києві, Вінниці, Хмельницькому -- «У радіусі 5 миль».

Він є також учасником багатьох колективних фотовиставок в Україні і Європі і призером деяких із них. Серед нагород – диплом НСФХУ ("Фотовернісаж на Покрову, 2013"); срібна медаль Салону ("Кубок Рівного з фотомистецтва, 2012"); золота медаль Салону ("Кубок Рівного з фотомистецтва, 2013") та ін.

На фотовиставці з назвою «Земляки» автор виставив на суд глядачів 50 фоторобіт, на яких представлені портрети його сучасників. Причому герої цих знімків не відірвані від середовища, вони з ним у гармонії – працюють, заглиблені у роздуми, передають нам свої емоції. Особливо вдалися портрети дітей – з їх безпосередністю й щирістю.

Частина фоторобіт чорно-білі, і частина кольрові. Автор показав, що вміє працювати в обох цих форматах.

В. Філімонова прийшли привітати його колеги по фотоклубу «Простір фото», дали професійну оцінку його роботам, побажали успіхів у творчості та майбутніх виставок.
Виставка триватиме до 20 липня.

(На фото - директор Рівненського обласного краєзнавчого музею О. Булига та автор фоторобіт Віталій Філімонов).